Återbesök på ReDog

Igår var jag nervös, hade ont i magen & mådde allmänt inte så himla bra. Jag vill verkligen inte gå igenom att ha en skadad hund igen, en envis skada som inte går över. Bogskada igen, innerst inne så målade jag upp bilder av en Kiro som blev otrevlig & att jag var tvungen att ta bort honom, för att han inte blev bra. Som Xerox. Men Xerox hade gått med sin skada mycket längre & haft bra mycket ondare.
Kiro har inte gått med det så länge & verkar inte ha haft så ont ändå. Hans rörelsestörning har dessutom varit mindre.. Nåja, tillbaka på ReDog & duktiga duktiga S!
Jag har ju sett själv att Kiro inte är hundra bra än, rörelseförändring finns fortfarande.. men jag har svårt att avgöra hur mycket som hänt. Det visade sig i alla fall att han är mycket bättre och vi slipper som det ser ut nu ortoped & annat liknande, fortsätter med benviktsmanschetter, nu med 2st 10-kronor i varje. Lugna puckar i 3 veckor till, sen ska vi börja köra igång igen :)
Just det, 4 leg check visade vad S såg, procenten var bättre! :) Ska fortsätta med AktivHund också, det verkar funka finfint, ja, förutom att man fick tillbaka en halvdryg unghund, han sprang iväg en gång från mig idag på promenaden, sprang efter honom & så fick han "veta hut" (vilket innebär att ta tag i kinderna & prata lite argt, hårt som tusan för Kiro). Sen skötte han sig bra tills det låg hästbajs på vägen som han ville ha, då röt jag i ordentligt & de två korrigeringarna tog hårt för på mitt "gå ordentligt" gick han halvt bakom mig ett bra tag, ehm, känslig hund :)
Ikväll/inatt har vi dessutom Kiros tjej Doris på besök, snacka om fnattig hund jag har! När vi kom hem så var han helt tossig & skulle busa & greja, betedde sig som en puppis, så sööt! Doris verkade också glad, men tog det lite mer med ro. Ska snart gå en kvällsrunda med odågorna sen sooova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0